Mattelärare

”Matematiklärare för högstadiet”

Matematiklärare för högstadiet

Vi söker dig som är behörig matematiklärare för högstadiet, med möjlighet att undervisa från åk 6.
Helst har du erfarenhet av arbete i waldorfskolan eller så har du god kännedom om och intresse för vår alternativa pedagogik.
Tjänsten är på heltid och kompletteras med andra uppgifter, som diskuteras utifrån vilken övrig utbildning och kompetens som du har. Om du är intresserad av att arbeta deltid, är vi öppna för att diskutera förutsättningarna. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start augusti 2020. Eventuellt kan vi erbjuda tidigare start.

Vi erbjuder överlämning från vår erfarna nuvarande lärare under vårterminen eller innan höstterminen börjar. Vi har etablerade former för kontinuerlig pedagogisk handledning och möjlighet att samarbeta med de övriga högstadielärarna. I vårt kollegium strävar vi efter att ha högt i tak och att det ska finnas utrymme för det pedagogiska samtalet. Waldorfpedagogikens grunder utgör ofta startpunkten för våra diskussioner. Varje vår innan sommarlovet reser vi tillsammans en vecka för att förbereda oss inför kommande året. Vi ser gärna att du följer med och lär känna oss.

Idunskolan ligger naturskönt i Saltsjö-Boo i Nacka, alldeles intill ett naturreservat men mycket nära busshållplatsen för bussarna till och från Slussen. Vi har en klass per årskurs f-9, med mellan 20 och 28 elever i våra högstadieklasser.

Du är välkommen att kontakta mig, Cristina Di Marco, om du har frågor kring tjänsten eller om du förutsättningslöst vill komma och besöka vår vackra skola.
Välkommen med ditt cv och ett personligt brev till rektor@idunskolan.se.