Lärare 4-6

GNESTA WALDORFSKOLA

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Kommun: Gnesta
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 – 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk
Krav
Svenska

Om jobbet
Arbetsplatsen

Gnesta Waldorfskola är, med drygt 200 elever i klasserna F-9, samt fritids och drygt 25 heltidstjänster, en liten skola som växer och utvecklas.

Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, tio minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

I anslutning till skolan finns föreningens förskola med 40 barn.

Arbetsuppgifter

Gnesta Waldorfskola är en skola där alla elever får möjlighet att utveckla sin självkänsla, finna sin inre motivation och lära sig ansvarstagande för det egna lärandet och sina egna handlingar. Alla elever erbjuds en likvärdig utbildning med god kvalitet i en stimulerande och trygg miljö.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor.

Som lärare har du som huvuduppgift att ansvara för att planera, genomföra och efterarbeta undervisning. Som lärare vid Gnesta Waldorfskola får du ha lärandeuppdraget i fokus och arbeta i en dynamisk miljö med en utpräglad idé om att skolframgång bygger på samarbete – samarbete mellan lärare och elever, mellan skola och hem, och mellan skolenhetens olika kompetenser. Du ansvarar för att skapa en god lärandemiljö såväl rumsligt som socialt och du förväntas arbeta med både din undervisnings och hela skolenhetens kvalitetsutveckling.

Tillsammans med eleverna arbetar vi på skolan med att stärka den inre motivationen och ett med åldern ökat ansvarstagande. I vår utvecklingsplan finns en ambition att möta framtiden genom fortsatt undervisningsutveckling för att nå vår vision.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan (låg och mellanstadiet). Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett relationellt förhållningssätt.

Vi söker lärare som är skickliga ledare, som är kreativa och flexibla. Du förstår vikten av att skapa goda relationer, har ett lågaffektivt bemötande som genomsyras av en tilltro till eleverna du möter och du gör eleverna delaktiga i lärandet. Du är beredd att tillsammans med kollegor reflektera kring ditt och andras förhållningssätt och bemötande. God insikt i skolans uppdrag och kunskap om gällande styrningar är en förutsättning. Vidare är det meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av arbete med anpassningar och om arbete med barn i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar tre månaders provanställning som kan leda till fast anställning om du är behörig och har waldorflärarlegitimation eller statlig lärarlegitimation.

Utdrag ur polisens belastningsregister krävs.

Bifoga, via mail betyg, examensbevis och lärarlegitimation.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
FJÄLLG 11
64632 GNESTA
Arbetsgivaren
Gnesta Waldorfskolefören

Relaterade inlägg