Waldorfbarnskötare

Johannes Waldorfförskolor söker till augusti 2023 dig som är en erfaren barnskötare. Du kommer att ha ansvar för en mindre barngrupp i samarbete med en förskollärare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.

Vi välkomnar ansökningar från dig som har utbildning, erfarenhet och ett stort intresse av att vägleda barnen i deras utveckling. Med fokus på barnen har du förmåga att se till verksamhetens helhet och vara delaktig i utvecklingen av ett kollegialt lärande.

Johannes Waldorfförskolor har verksamhet på två olika enheter på Södermalm. Tillsammans har vi ca 56 barn fördelat på 2-3 barngrupper med äldre barn 3-5 år och 4 -5 barngrupper med yngre barn 1-3 år.

Ansökan och cv mailas till: johanneswaldorfforskolor@gmail.com
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten.

Rocio Anturi
070-586 0283

Relaterade inlägg