Lärare Ma/NO

Lärare Ma/NO åk 7-12

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 (3-årigt Naturvetenskapligt och 3-årigt Estetiskt gymnasieprogram, inriktning Waldorf) och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som också vill vara klassföreståndare för en grupp av våra äldre elever. Vi behöver en kompetent lärare inom matematik och NO-ämnena, som är van att undervisa i flera åldersstadier Vi har som ambition att finna nya spännande vägar att arbeta för ett högstadieteam och i gymnasiearbetslaget. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Det är en ferietjänst och provanställning tillämpas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
är behörig lärare, waldorflärare i Ma/No är meriterande.
är van att undervisa i NO-ämnen utifrån en fenomenologisk/ goetheanistisk utgångspunkt
har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
För ansökan kontakta Johanna Sandberg via jobb@orjanskolan.se. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg