Lärare Ma, Fy, Tek

Behörig lärare Ma, Fy, Tek 7-9

Om jobbet
Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. Skolan drivs i stiftelseform och är icke vinstutdelande. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen och de stora skolträdgårdsodlingarna. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ända bort till Öresundsbron.

Förutom en unik skolmiljö så har vi 200 fantastiska elever i klasserna F-9 och 50 lika fantastiska medarbetare, som alla tillsammans varje dag skapar en levande skola med glädje och kreativitet.

Vi utgår ifrån Lgr 22 i samklang med Waldorfpedagogikens kompletterande planeringsverktyg ”En väg till frihet”.

Vi söker en lärare för ämnen Ma, Fy, Tek, som vill vara med och fortsätta utveckla Lunds Waldorfskola tillsammans med kollegor och ledning.

I ditt uppdrag som ämneslärare förväntas du bidra till en skola där alla elever har möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Du har höga förväntningar och involverar eleverna i deras lärande och kan genom att tydliggöra mål och syftet med utbildningen motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet.

Hos dig får alla elever möjlighet att lyckas och visa sina kunskaper på flera olika sätt.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar på högstadiet och i samarbeta med klasslärarna på mellanstadiet.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 7-9 i matematik, fysik och teknik. Vi förutsätter att du har intresse för waldorfpedagogiken. Om du inte har en bakgrund inom waldorfskolan förväntar vi oss att du på sikt fördjupar dig i pedagogiken.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap och har en god struktur i din undervisning. Du är en person som är lätt att samarbeta med, men som också kan fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Har stor förmåga att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är engagerad, lösningsfokuserad utifrån givna förutsättningar och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Då närmaste busshållsplats ligger ca 20 minuters promenad bort är det en fördel med tillgång till bil.

Vi inleder alla tillsvidareanställningar med 6 månader provanställning.

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Så vänta inte utan sök nu!

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings- och mediaföretag.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningstyp: tillsvidare

Ansökningar skickas till HR-administratör Pia Larsson pia.larsson@lundswaldorfskola.se

Relaterade inlägg