Klasslärare

Klasslärare lågstadiet

Hagaskolan är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 220 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan flyttar till hösten till spännande lokaler centralt i Solna.

Inför höstterminen 2023 söker Hagaskolan en lärare till lågstadiet. Du som söker tjänsten är behörig lärare och är du waldorfklasslärare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har förståelse för elevers olikheter och du har god pedagogisk förmåga. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik och därför behöver det vara ett arbetssätt som du känner till och är trygg med. Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Hagaskolan äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna.

Tjänsten är en ferietjänst om 100% som inleds med provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rektor@hagaskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor Karolina Bergom Larsson

Relaterade inlägg