Klasslärare 7-9

Lärare Söderköpings Waldorfskola

Söderköpings Waldorfskola är en friskola som funnits sedan 1985. Vi drivs som en icke vinstdrivande stiftelse. Vi har ca 160 elever i åk. F-9 och driver också förskola och fritidshem. Skolan ligger ca 10 min utanför stadskärnan i ett naturskönt område. Hos oss är det högt tak och vi arbetar medvetet med att vara en skola där man känner sig trygg och får den stimulans man behöver.

Till höstterminen 2023 söker vi nu efter nya kollegor.

Du är en utbildad och erfaren lärare som trivs i en miljö där alla drar åt samma håll. Du är en självklar ledare och förmår att ha sunda relationer med elever och kollegor. Du är utbildad i eller intresserad av waldorfpedagogik. Hos oss arbetar du i ett sammansvetsat och flexibelt lärarlag. Du planerar och genomför lektioner i Matematik och SO (kanske har du även andra kompetenser) för årskurserna 6-9 samt deltar i andra aktiviteter tillsammans med elever och kollegor. Att delta i veckokonferenser, rastvaktande och pedagogiska måltider är något alla lärare hos oss gör – det skapar goda relationer mellan såväl lärare och elever som mellan kollegor.
Waldorfpedagogiken bygger på lärarledd undervisning och är tematiskt uppbyggd. Det innebär att du dels kommer att ha löpande veckotimmar men också ha temablock som ger möjligheter till fördjupning och undervisning som är fenomenologisk och kreativ

Relaterade inlägg