Musiklärare

Musiklärare

Inför höstterminen 2023 söker vi en musiklärare. Du kommer bland annat att arbeta med skolans kör samt musiklektioner. Orionskolan är en trivsam skola med årskurs F-9 med ca 180 elever. Skolan ligger centralt i Visby.
Vi söker dig som är behörig musiklärare. Utbildning inom eller kännedom om waldorfpedagogiken och musikens betydelse för waldorfskolans traditioner är meriterande. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv och ansvarar för högtider och andra framträdanden. Vi är en liten skola där alla medarbetare samarbetar. Det är därför av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.

Tjänsten är på ca 50% som med fördel kan kompletteras med andra ämnen. Tjänsten inleds med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28/4 till
kalle@orionskolan.se

Relaterade inlägg