Lärare

Martinskolan, Söders Waldorfskola söker lärare

Vi är en fristående F-9 grundskola med 370 elever och integrerad resurs- och grundsärskola och fritidshem i egna lokaler. Vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik.

Skolan är belägen i trivsamma lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.

Martinskolan söker nu behöriga waldorflärare / lärare med lärarlegitimation. Kunskap och erfarenhet av waldorfpedagogik eller waldorflärarexamen är meriterande.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt och du är en trygg person som kan skapa förtroende. Du ser fördelar med att samverka med kollegor och bidrar själv till det kollegiala lärandet. Du är en engagerad lärare som ger alla elever förutsättningar för att utvecklas och nå kunskapsmål. Du är strukturerad, har god förmåga att ge eleverna lust att lära och du har god förmåga att skapa ett tillitsfullt samarbete med vårdnadshavare och kollegor.

Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och kollegor, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner. Du blir del av ett samspelt team. Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, gemenskap och sammanhang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsvidare, heltid

Med vänlig hälsning
Veronica Ekestam

Rektor åk F-9 Martinskolan
Munstycksvägen 18
123 57 Farsta
073 085 44 49
rektor@martinskolan.se
veronica.ekestam@martinskolan.se

Relaterade inlägg