SO-lärare

Ellen Keyskolan söker SO-lärare
Ellen Keyskolan söker dig som vill arbeta som SO-lärare i klasserna 7-9. Tjänsten är ett vikariat som löper över vårterminen men som kan förlängas till en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i klasserna 7-9. Du kommer både att undervisa i helklass och i mindre grupp och ha ansvar för nationella prov. Du ingår i ett kollegialt arbetslag för högstadiet som gemensamt planerar och stöttar varandra.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i SO för åk 7-9 och har waldorfutbildning eller är intresserad av att lära dig mera om waldorfpedagogiken.
Det är meriterande om du har erfarenhet av elever med npf.

Din profil
Du kan självständigt planera, genomföra och efterarbeta din undervisning.
Du har tålamod och märker om elever inte hänger med.
Du är kreativ och hittar alternativa förklaringssätt om elever inte förstår.
Du kan individualisera din undervisning så att du kan möta både elever som tar lång tid på sig och elever som fattar snabbt.

Anställningens omfattning
Tillträde: Omgående
Tidsbegränsat vikariat på heltid till: 2023-06-13 som kan omvandlas till tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Om oss
Ellen Keyskolan är en liten waldorfskola med lugnt läge i vacker parkmiljö med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi har elever från F-klass till och med årskurs 9 med en klass i varje årskurs. Våra engagerade lärare möter eleverna individuellt där de befinner sig i sin utveckling. Syftet är att skapa en livslång lust till lärande genom nyfikenhet, förundran och engagemang. Skolan drivs som en icke vinstdrivande stiftelse och atmosfären upplevs som trygg och familjär.
I återkommande aktiviteter på skolan har föräldrar medansvar och deltar aktivt, vilket skapar gemenskap i den egna klassen och på skolan. Waldorfskolans värdegrund vilar på hänsyn och ansvarstagande som innebär respekt för alla människor och naturen. Hela människan går i skolan – inte bara huvudet!

Ansökan skickas till Lena Molin, rektor@eks.se.
Fackliga representanter:
Paula Jacob, Sveriges lärare, paula.jacob@eks.se.

Relaterade inlägg