Idrottslärare

Gnesta Waldorfskola är, med drygt 200 elever i klasserna F-9, samt fritids och drygt 60 medarbetare, en liten skola som växer och utvecklas.

Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, tio minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

I anslutning till skolan finns föreningens förskola med 40 barn.

Ditt nya jobb

Du kommer att undervisa i ämnet idrott, utifrån rådande styrdokument för grundskolans verksamhet. Vi söker dig som brinner för idrott och hälsa som ämne och har stora visioner att utveckla en tillgänglig lärmiljö inom undervisningen i ämnet.

Du har en bred kompetens, stor erfarenhet och glädje att möta elever med olika typer av behov. Du har också en ledarskapserfarenhet som är dokumenterad och som du använder i din dagliga undervisning. Vi ser dig som en god kraft att skapa förutsättningar för rörelseglädje även utanför idrottssalen där vi tillsammans skapar förutsättningar för elevers mående både fysiskt och psykiskt. Att ha erfarenhet av Waldorfpedagogik är meriterande.

Din kompetens

Nu söker vi dig som vill tillföra engagemang, glädje och fokus till vår arbetsplats! Du är legitimerad lärare i idrott årskurs 4-9 eller på väg att bli. Du har ett strukturerat, kreativt arbetssätt och är bra på att inspirera barnen att själva upptäcka och lära. Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete och du kan skapa inspirerande lärmiljöer utifrån ett tydligt ledarskap. Du har grundläggande IT-kompetens och god vana av att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg.

Bra att veta

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker, vi ser gärna att du även bifogar personligt brev och cv. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här på polisen.se beställer du ett utdrag för arbete inom skola eller förskola (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
FJÄLLG 11
64632 GNESTA

Arbetsgivaren
Gnesta Waldorfskoleföreningen

Kontakt
Nahid Rezaei
Rektor
rektor@waldorfskola.se
0722313470

Relaterade inlägg