Fritidslärare

Fritidslärare

På Örjanskolans fritids har vi ca. 70 elever som är indelade i två grupper. Vi söker dig som är lärare och som vill ta ansvar och arbeta på vårt fritids med hjälp av både LGR 22 och En väg till frihets kursplan. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på fritids men även i skolan i stort. Tjänsten är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning) på deltid, semestertjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

är behörig lärare, waldorflärare är meriterande
har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!
jenny.sundberg@orjanskolan.se

Relaterade inlägg