Förskollärare/pedagog

Waldorfförskollärare/pedagog med waldorfinriktning

Lillgårdens waldorfförskola i Bromma söker waldorfförskollärare/pedagog med waldorfpedagogisk erfarenhet. Vi söker dig som vill arbeta med barn i en vacker miljö där samarbetet med föräldrarna är en viktig del. Vi vill att du kan arbeta självständigt men också är öppen för det kollegiala lärandet som vi framför allt praktiserar på vårt gemensamma kollegium där alla medarbetare träffas 1 gång per vecka.

Vi har 30 barn fördelade på 4 grupper, stor gård med skog intill, örtträdgård, kompost och en kolonilott som drivs tillsammans med föräldrarna. Vårt arbete bygger på det waldorfpedagogiska synsättet med årets gång och traditioner med tillhörande fester. Stor vikt läggs vid den dagliga rytmen där vi tillsammans med barnen upptäcker och förundras.
Tjänstens omfattning: Heltid eller deltid efter överenskommelse med tillträde fr.o.m. 9 januari.
Välkommen med din ansökan till: lillgarden.waldorf@gmail.com
För frågor ring rektor Gunilla Sundberg 073-7880406

Relaterade inlägg