Klasslärare 7-9

Om tjänsten
Inför hösten söker vi en klasslärare 7-9 på Martinaskolan. Som klasslärare kommer du bli en del av ett trevligt lärarkollegium med en hög kompetens inom waldorfpedagogik.

Om dig
Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i grundskolan med fokus på årskurserna 7-9. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en inkännande och kreativ person som gillar utmaningar. Du är organiserad och pålitlig och har ett stort engagemang i ungdomars utveckling och kunskapande.

Om oss

Vi är en familjär arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en liten, naturskönt belägen skola åk f-9. På skolan finns i dag ca 180 elever och runt 40 medarbetare.
Martinaskolan är en Waldorfskola i Kortedala, Göteborg. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån invidividanpassa undervisningen.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.martinaskolan.se.

Kontaktperson
Johan Benstorp, rektor
rektor@martinaskolan.se
070-918 46 07

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg