Klass- /Speciallärare

Klasslärare/ Speciallärare

Hagaskolan söker klasslärare eller speciallärare

Hagaskolan är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 200 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan ligger i Hagaparken i Solna med närhet till vackra strövområden och Brunnsviken och har ett stort upptagningsområde.

Inför höstterminen 2022 söker Hagaskolan klasslärare eller stödlärare till en särskild undervisningsgrupp. Du som söker tjänsten är klasslärare eller speciallärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har stor förståelse för elevers olikheter och god pedagogisk förmåga samt erfarenhet av att arbeta med elever med NPF. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik och därför behöver det vara ett arbetssätt som du känner till och är trygg med.

Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Hagaskolan äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna.
Tjänsten är en ferietjänst om 80-100% som inleds med provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@waldorfskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor Karolina Bergom Larsson

Relaterade inlägg