Klass-/förskollärare

Vi söker klasslärare/förskollärare till läsåret 2022/2023

Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans?

Solberga by växer och utvecklas. Som en del i detta söker vi en klasslärare eller förskollärare med intresse att arbeta i grundsärskolan, främst med yngre barn som läser ämnesområden (träningsskola). Vi ser helst att du har utbildning som speciallärare eller waldorfpedagogisk utbildning men även andra kvalifikationer kan vara aktuellt.

Du blir en del av en stor och engagerad medarbetargrupp i en fantastisk miljö i Ytterjärna. Vi erbjuder handledning och fortbildning. Som klasslärare undervisar du i alla ämnesområden men har stöd av facklärare. Du är arbetsledare för en grupp elevassistenter och tillsammans utgör ni ett arbetslag. Du är en del i ett kollegium med ca 20 lärare. Vid skolan finns elevhälsans alla funktioner som stöd.

Mer info om oss: www.solbergaby.se

Skicka din ansökan eller dina frågor till rektor Kim Parling med e-post till: kim.parling@solbergaby.se

Örjan Liebendörfer
Skolchef och rektor för högstadiet
0725617762
orjan@solbergaby.se

Relaterade inlägg