Klasslärare lågs.

Ellen Keyskolan söker klasslärare till lågstadiet

Till nästa läsår söker Ellen Keyskolan klasslärare till mellanstadiet. Du arbetar med berättande, upplevelser, experiment och estetiskt utförande. Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att det känns bra för både dig och oss.

Om oss
Ellen Keyskolan är en liten waldorfskola med lugnt läge i vacker parkmiljö med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi har elever från F-klass till och med årskurs 9 med en klass i varje årskurs. Våra engagerade lärare möter eleverna individuellt där de befinner sig i sin utveckling. Syftet är att skapa en livslång lust till lärande genom nyfikenhet, förundran och engagemang. Vi sätter stort värde på kompetensutveckling och pedagogernas möjligheter att växa i tjänsten och stöttar därför medarbetare i olika former av studier.

I återkommande aktiviteter på skolan har föräldrar medansvar och deltar aktivt, vilket skapar gemenskap i den egna klassen och på hela skolan. Vår värdegrund vilar på hänsyn och ansvarstagande som innebär respekt för alla människor och naturen, vårt livsrum. ”Hela människan” går i skolan – inte bara huvudet!

Din profil
Du som söker tjänsten är behörig lärare med erfarenhet av att arbeta i waldorfskola eller är intresserad av att lära dig mer om waldorfpedagogiken.
Du har tålamod och märker om elever inte hänger med.
Du är kreativ och hittar alternativa förklaringssätt om elever inte förstår.
Du kan individualisera din undervisning så att du kan möta både elever som tar lång tid på sig och elever som fattar snabbt.
All erfarenhet inom specialpedagogik och SVA är meriterande.

Ansökan skickas till Lena Molin, rektor@eks.se.
Fackliga representanter:
Lena Granlund, Lärarnas riksförbund, lena.granlund.eks.se@gmail.com
Paula Jacob, Lärarförbundet, paula.jacob@eks.se.

Relaterade inlägg