Administratör

Administratör/skolsekreterare

Inför hösten söker vi en erfaren administratör med intresse för att arbeta i en dynamisk och konstnärlig miljö. Vi erbjuder ett varierat och roligt uppdrag där fokus ligger på service. Du kommer att vara ansvarig för att hjälpa skolans personal med enklare IT-support så som att se till att skrivare och projektorer fungerar. I tjänsten ingår också att arbeta aktivt med våra olika databaser och till exempel förmedla information till föräldrar och elever, ta fram statistik, bistå skolledningen och hjälpa till med vikarietillsättning.

Tjänsten är placerad på skolans kansli och är en central del av skolan. Du kommer att arbeta med skolans personal, elever, föräldrar och nära ledningen.

Det är viktigt att du är snabblärd, känner dig bekväm med att sätta dig in i nya datasystem och att du besitter en stor social kompetens. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Google Workspace eller kännedom om waldorfpedagogiken är detta meriterande. Goda kunskaper i Excel behövs för tjänsten. Som person är du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på 100% av heltid med tillträde i augusti, eller efter överenskommelse. Provanställning tillämpas. Arbetstiden är 07.30-16.00, inkl. 30 minuters rast.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 160 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Administratör HT-22

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg