Förskollärare

Waldorfförskollärare sökes till södra Dalarna

Waldorfförskolan Snödroppen ligger i södra Dalarna, ca 2 mil utanför Hedemora (granne med Waldorfskolan Annaskolan). Förskolan är inbäddad bland sjöar, skog, åkrar och fält och har funnits sedan 1985. Vi har för närvarande två storbarnsgrupper (ålder 3–6 år) och två småbarnsgrupper (ålder 1–3 år).

Vi söker nu en bärande pedagog till småbarnsgrupp, omfattningen är 75–100%. Du som söker bör vara utbildad Waldorfförskollärare eller Waldorfbarnskötare och gärna ha flerårig erfarenhet i yrket, alternativt vara under utbildning. Du ska kunna hålla i en barngrupp med allt vad det innebär, dock kommer du även jobba tillsammans med annan pedagog under bland annat utevistelse, så du behöver vara bra på att samarbeta. Tjänsten är tillgänglig från augusti 2022 och är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning efter 6 månader.

Vänligen ring rektor Johan Fjellström på tel. 0225–285 693 (mån-tors fm) om du vill veta mer om tjänsten. Skicka även ett personligt brev och ett CV till forskolan@snodroppen.com. Skriv varför du vill jobba hos oss och varför just du är lämpad för tjänsten. Titta också gärna in på www.snodroppen.com för att få mer inblick i hur vi jobbar pedagogiskt. Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg