Waldorfförskollärare

Personalkooperativet Växjö Waldorfförskola söker Waldorfförskollärare hösten 2022.

Vi bedriver förskoleverksamhet i en gammal läkarvilla på Lugnet, Hovshaga i Växjö.
Vi har en stor härlig trädgård och gångavstånd till skogen för de stora barnen . Vi har två småbarnsgrupper med barn i åldrarna 1-3 år, en mellangrupp med 3-åringar och en grupp med barn i åldrarna 3,5-5 år.

Leksaker och inredning hos oss är av naturmaterial och vår kock lagar lakto-ovo-vegetarisk mat av ekologiska råvaror. Som waldorfförskola har vi återkommande dag-, vecko- och årsrytm, sagor och dockspel och mycket tid för fri lek både inne & ute. Genom små barngrupper kan vi se och möta varje barns unika personlighet. På så sätt försöker vi ge barnen möjlighet att efter sina förutsättningar utvecklas till fria, empatiska och kreativa människor.
Till sommaren går två av våra kära medarbetare i pension så nu söker vi ny personal.
Vi söker i första hand en waldorfförskollärare eller en förskollärare med intresse för waldorfpedagogiken. Men även du som har någon annan pedagogisk utbildning och erfarenhet av förskolebarn är välkommen att söka.

Välkommen att skicka in ditt CV till:
Växjö Waldorfförskola ek. för.
Lugnets väg 25
352 63 Växjö
info@vaxjowaldorfforskola.se

Har du frågor, ring gärna & prata med oss på tel. 073-680 19 72, rektor Moa Snyder (nås lättast måndagar & tisdagar)

Relaterade inlägg