Lärare

Lärare inom barnomsorg

Barnträdgården Regnbågen är ett waldorfpedagogiskt dagis som drivs av föräldraföreningen Waldorf Åland r.f. Verksamheten finns i en äldre folkskolbyggnad i Jomala på den åländska landsbygden. Vi är en relativt liten men väletablerad verksamhet.

Vi behöver förstärkning till vår barnträdgård och söker dig som är utbildad waldorfbarnträdgårdslärare alt. barnträdgårdslärare med erfarenhet/intresse av waldorfpedagogik. Vi har en småbarns- och en storbarnsgrupp, i dagsläget 18 barn. Kollegiet du blir en del av består av en föreståndare/lärare inom barnomsorg, två lärare inom barnomsorg, två barnskötare, en husmor och en kanslist. Vi är ute så mycket som möjligt på den stora gården och går varje vecka på utflykt till skogen. Vi har även en egen köksträdgård där vi odlar tillsammans med barnen.

Anställningen inleds 1 februari eller så snart som möjligt med 6 månaders prövotid.

Arbetet är på deltid, ca. 80%, ev. med möjlighet till 100% efter sommaren.

Du är välkommen att maila arbetsansökan med CV och ev. löneanspråk till kansli@waldorf.ax senast 13 januari 2022. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden. Har du frågor ta gärna kontakt med oss! För närmare upplysning kring tjänsten ring: 0457 3448 299/13126. www.waldorf.ax

Relaterade inlägg