Specialpedagog

Ellen Keyskolan söker specialpedagog/speciallärare
Är du en engagerad och kunnig speciallärare med kunskaper om elever i behov av särskilt stöd? Du kommer att i samverkan med elevhälsoteamet arbeta systematiskt med att utforma stöd. Tjänsten är på heltid och är en tills vidare anställning. Provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande för tjänsten.

Om oss
Ellen Keyskolan är en liten waldorfskola med lugnt läge i vacker parkmiljö med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi har elever från F-klass till och med årskurs 9 med en klass i varje årskurs. Våra engagerade lärare möter eleverna individuellt där de befinner sig i sin utveckling.  Syftet är att skapa en livslång lust till lärande genom nyfikenhet, förundran och engagemang. Skolan drivs som en icke vinstdrivande stiftelse och atmosfären upplevs som trygg och familjär.

I återkommande aktiviteter på skolan har föräldrar medansvar och deltar aktivt, vilket skapar gemenskap i den egna klassen och på hela skolan. Waldorfskolans värdegrund vilar på hänsyn och ansvarstagande som innebär respekt för alla människor och naturen, vårt livsrum. ”Hela människan” går i skolan – inte bara huvudet!

Din profil
Sätter du gränser och kan vara tydlig utan att det behöver skapa motsättningar? Då kanske du är den vi söker!
Du är behörig speciallärare och/eller specialpedagog
Du har god kunskap om elever med npf och/eller läs- och skrivsvårigheter
Du är väl förtrogen med styrdokument och är kunnig inom dokumentations- och utredningsarbete
Du kan utveckla och genomföra individualiserad undervisning för elevernas måluppfyllelse.
Du har god förmåga av att handleda pedagoger och tillsammans utforma system för stöd.
Meriterande om du har kunskap eller intresse för waldorfpedagogik

Relaterade inlägg