Läkeeurytmist

Kristofferskolan söker dig som är utbildad läkeeurytmist. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också empatisk och kreativ, då kreativitet är viktigt i vår verksamhet.

Arbetet är fördelat på två heldagar i veckan och dagen börjar med att du tar emot första eleven kl 08:00. Läkeuurytmin är huvudsakligen inriktad mot årskurs F-3. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten ett vikariat på 40%, av heltid, under vårterminen. Tjänsten utgår från en ferieanställning som baseras på 45 timmar/vecka vid heltid.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en skola som innehåller F-9 och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Läkeeurytmist VT -22

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg