Fritidspedagog/lärare

Om tjänsten
Inför vårterminen söker vi en fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem till Kristofferskolan. Som pedagog hos oss kommer du bli en del av ett trevligt lärarkollegium med en hög kompetens inom waldorfpedagogik. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och dokumentation av fritidshemsverksamheten inom årskurs 1 samt utveckling av rastaktiviteter.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du är intresserad av waldorfpedagogik och bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du är en empatisk och kreativ person, då kreativitet är ett viktigt inslag i vår verksamhet. En av de övergripande arbetsuppgifterna är att skapa en god arbetsmiljö på skolan.

Du är en välstrukturerad och pålitlig person som brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna. Du är lyhörd och gillar utmaningar. Tidigare erfarenhet av, eller utbildning inom, waldorfpedagogik är meriterande men inte ett krav. Du har god kännedom om fritidshemmets uppdrag enligt styrdokumenten och tidigare erfarenhet av arbete inom fritidshem är ett krav.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten ett vikariat på heltid under vårterminen med eventuell möjlighet till förlängning.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller F-9 och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Camilla de Nobrega, fritidshemsansvarig
camilla.de-nobrega@kristofferskolan.se
0723-734818

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Fritidspedagog VT -21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg