Resurspedagog

Hagaskolan söker resurspedagog

Hagaskolan är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 200 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan ligger i Hagaparken i Solna med närhet till vackra strövområden och Brunnsviken och har ett stort upptagningsområde.

Hagaskolan söker resurspedagog, tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har förståelse för elevers olikheter och du har god pedagogisk förmåga. Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Hagaskolan äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna. Hagaskolan är den första skolan i Norden att servera helt växtbaserad skollunch.

Tjänsten är en semestertjänst 50-70%. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@waldorfskolan.se .
Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor Karolina Bergom Larsson på telefonnummer: 0707-722918

Relaterade inlägg