Specialpedagog/lärare

Specialpedagog/lärare

GNESTA WALDORFSKOLA
Specialpedagog

Kommun: Gnesta

Sök jobbet
Ansök senast 7 november (om 27 dagar)
Ange referens Specialpedagog i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
rektor@gnestawaldorfskola.se

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet: Krav
Specialpedagog – 5 års erfarenhet eller mer

Om jobbet

Arbetsplatsen
Gnesta Waldorfskola är, med drygt 200 elever i klasserna F-9, samt fritids och drygt 25 heltidstjänster, en liten skola som växer och utvecklas.

Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, tio minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

I anslutning till skolan finns föreningens förskola med 40 barn.

ARBETSUPPGIFTER

Som en del av vår elevhälsa så söker vi nu specialpedagog alternativt speciallärare. I uppdraget ingår förutom att ge stöd i klassrummet, att genomföra kartläggningar, utredningar, uppföljningar och utvärderingar på olika nivåer samt handledning och konsultation till ledning och övriga pedagoger. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och vana av att samarbeta i arbetslag.

Du arbetar nära både elever och kollegor och har en central roll där du planerar och organiserar arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. Tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam (EHT). Där driver vi utvecklingsarbetet kring skolans elevhälsoplan och, genom i första hand främjande och förebyggande insatser, ansvarar gemensamt för att elevhälsans insatser på bästa sätt bidrar till elevernas måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi önskar att du är en trygg, positiv, ödmjuk och handlingskraftig person. Du tar egna initiativ och arbetar strukturerat. Vi tror att du som person är flexibel samt lösningsfokuserad, och har förmågan att se helhetsbilden av eleven. Att skapa positiva möten med elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss och för dig, samt att du har en god kommunikation mellan berörda parter.

Du ser positivt på kollegialt lärande med fokus på ledarskap, relationer och samarbete. Vi arbetar nära arbetslagen och söker dig som har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer.

Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och visar stort engagemang i ditt arbete. Vi söker dig som har lärarexamen med vidareutbildning till specialpedagog/speciallärare.

Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och utför ditt arbete i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga din lärarexamen samt lärarlegitimation. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.

Om anställningen
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Gnesta

Arbetsgivaren
Gnesta Waldorfskolefören
Se företagsprofil

Kontakt

Kontaktpersoner
Nahid Rezaei
TF rektor
rektor@gnestawaldorfskola.se
072-231 34 70

Relaterade inlägg