Lärare Ma No

Från: Gnesta Waldorfskola
Yrke: Lärare i Matematik och No/teknik

Annons:
Lärare i Matematik och No/teknik
GNESTA WALDORFSKOLA
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Gnesta

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Sök jobbet
Ansök senast 1 november (om 21 dagar)
Ange referens Lärare Ma och No/teknik i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
rektor@gnestawaldorfskola.se

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 – 5 års erfarenhet eller mer

Om jobbet

Arbetsplatsen
Gnesta Waldorfskola är, med drygt 200 elever i klasserna F-9, samt fritids och drygt 25 heltidstjänster, en liten skola som växer och utvecklas.

Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, tio minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

I anslutning till skolan finns föreningens förskola med 40 barn.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad lärare för undervisning i åk 6-9 Matematik och No/teknik.

Tjänsten består av undervisning i alla NO ämnen åk 6-9. Du är mentor för en av klasserna. Du ingår i 6-9 arbetslag. I din roll kommer du självständigt och tillsammans med kollegor i arbetslaget planera, utvärdera och följer upp undervisningen. Tillsammans med övrig personal på skolan kommer du att sträva efter ett relationellt arbetssätt där vi på bästa sätt kan möta elevernas olika behov.

I teknikämnet är ditt mål att utveckla elevernas tekniska kunnande och medvetenhet. Du kommer att hjälpa eleverna att utveckla kunskaper om att lösa olika problem med hjälp av teknik.

I NO är ditt mål att utveckla elevernas förmåga att använda kunskaper inom naturvetenskapen för att granska information, kommunicera, genomföra undersökningar, beskriva och förklara naturvetenskapliga samband i natur och samhälle.

KVALIFIKATIONER

Du har förståelse för uppdraget och bygger goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. Du anpassar dig med lätthet till nya situationer och bidrar gärna med idéer och förslag som ligger i linje med skolans mål. Säkerställer betyg och bedömning i enighet med LGR 11. Du strävar efter att din undervisning ska hålla hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Kan leda i klassrummet med pondus och värme. Du förstår även att människan tar till sig kunskap på olika sätt och att vi alla har olika förutsättningar.

ÖVRIGT

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande provanställning på 3 månader.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi har valt våra rekryteringsvägar och undanbeder oss därför vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om anställningen: Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Gnesta

Arbetsgivaren
Gnesta Waldorfskolefören
Se företagsprofil

Kontakt

Kontaktpersoner
Nahid Rezaei
TF rektor
rektor@gnestawaldorfskola.se
072-231 34 70

Relaterade inlägg