Förskollärare/barnsk.

Vi söker en waldorfförskolelärare/ barnskötare till Solvändan som ligger i Björkhagen intill Nackareservatet. Vi är en liten och gemytlig förskola med plats för 12 barn. Vi är 2 pedagoger och en matmor. Vi har mycket utevistelse dagligen i skogen, på vår naturtomt och kolonilotten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i waldorfförskola/barngrupp. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda kunskaper om hur man leder en barngrupp på ett positivt och tryggt sätt. Du är en pålitlig person som står stadigt samtidigt som du är lyhörd tillsammans med barngruppen. Du är engagerad, kan arbeta självständigt och har lätt för att arbeta med dina kollegor. Du är empatisk och kreativ.

Tjänsten: Tillsvidare med provanställning
Format 100%
Skicka in din ansökan via mail. Personligt brev samt referenser till:
solv08@gmail.com
Det går också bra att ringa 08-6599690

Relaterade inlägg