Klasslärare 1-2

Välkommen till Solvikskolan i Järna.

Till hösten 2021 söker vi en Klasslärare till klass 1-2.

Vi söker dig som är utbildad lärare och har god förankring i waldorfpedagogiken. Som person är du trygg och stabil och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I undervisningen är du kreativ, strukturerad och tydlig. Att du är intresserad av att arbeta kollegialt och vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra, är även av stor betydelse.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

OM SKOLAN
Solvikskolan ligger mitt i ett naturreservat med skog och hav inpå knuten och rika möjligheter till utomhuspedagogik. Skolan omfattar årskurserna F-9, med ca 100 elever, 5 höns och en tupp! Vi serverar ekologisk mat, tillagad från grunden. Du blir en del av ett positivt skolkollegium i en miljö som värnar om att hela barnet ska gå i skolan.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning 80-100%

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till rektor@solvikskolan.se

Relaterade inlägg