Textillärare

STIFTELEN JOSEFINASKOLAN
Textillärare
Kommun: Sigtuna
Omfattning: 75% kan kombineras med andra ämnen/uppdrag
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Ferietjänst

Om skolan
Josefinaskolan är en etablerad waldorfskola i Sigtuna kommun med natursköna omgivningar. Det finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Verksamheter omfattar åk F-9 med ca 225 elever och ett 30-tal medarbetare.

Om jobbet
Vi söker dig som är utbildad textil / slöjdlärare. Vi ser gärna att du har en förankring till waldorfpedaogik, antingen genom utbildning, erfarenhet eller intresse för att utvecklas tillsammans med vår skola. Som textillärare undervisar du alla elever från åk 1 till åk 9. I de yngre klasserna finns alltid lärare eller resurs med på lektionerna. Inom ramen för Lgr11 arbetar vi utifrån waldorfskolans läroplan ”En väg till frihet”. Som textillärare blir du också en viktigt resurs för teatergarderoben vid 8ans spel och andra framföranden vid månadsfester. På Josefinaskolan finns möjlighet att kombinera tjänsten med olika uppdrag i arbetsgrupper eller mentorskap för klasser/elever.

Tillträde: 2021-08-09
Rekrytering kommer att ske fortlöpande
Skicka in ansökan med rubrik TEXTILLÄRARE till kansli@josefinaskolan.se
Frågor besvaras av Marion Matisen: 070-204 70 42

Relaterade inlägg