Barnskötare/fritidsledare

Om jobbet
Är du kreativ och intresserad av att ge barn en lekfull och stimulerande verksamhet med mycket utomhusvistelse? Då ska du söka till oss. Vi söker en kreativ och engagerad fritidsledare/barnskötare som är intresserad av att ge barnen en trygg och meningsfull fritidshemsvistelse med aktiviteter som stödjer deras utveckling.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 820 elever i klasserna F-9 samt gymnasium. Vårt fritidshem rymmer ca 200 barn och vi håller till i vackra lokaler belägna på Marklandsbacken i Bromma, en lummig höjd inom skolans område.

Till hösten söker vi en barnskötare/fritidsledare, med tidigare erfarenhet, för arbete i våra barngrupper.

Utbildning/erfarenhet
Relevant utbildning och erfarenhet av arbete på fritidshem. Erfarenhet av arbete på fritidshem med Waldorfpedagogik är meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten omfattning 50% av heltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddagar fem dagar i veckan.

Frågor gällande tjänsten besvaras av verksamhetsansvarig Camilla de Nobrega på telefon 0723-73 48 18.

Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och ett uppdaterat CV till rekrytering@kristofferskolan.se

Ange ref: Barnskötare/fritidsledare HT -21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg