Skolsekreterare

Vi söker just nu en erfaren skolsekreterare med intresse för att arbeta i en dynamisk och konstnärlig miljö. Du är en rutinerad administratör och van att arbeta med elevbidrag och rapportering till kommuner, SCB och andra myndigheter. Du kommer att arbeta nära ledningen men också ha mycket kontakt med all skolans personal.

I tjänsten ingår också att arbeta aktivt med våra olika databaser och till exempel förmedla information till föräldrar och elever, ta fram statistik och bistå skolledningen. Vi använder Schoolsoft, goda kunskaper i detta program är därför mycket meriterande.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsekreterare. Som person är du självgående och engagerad men framför allt serviceminded. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Som person är du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Kännedom om waldorfpedagogiken är meriterande men inte ett krav.

Tjänsten är på 50% av heltid med tillträde i augusti.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Skolsekreterare HT-21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg