Rektor

Rektor Sunnanäng waldorfförskola

Om oss:
Sunnanäng Barnträdgård är en etablerad waldorfförskola sedan över 30 år. Vi drivs som en stiftelse med kollegiestyrd verksamhet med 33 barn och 9 pedagoger. Förskolan ligger nära tåg- och busstation i ett gammalt charmigt hus omgiven av vacker natur. Vår lilla verksamhet möjliggör ett nära samarbete mellan barn, vårdnadshavare och pedagoger vilket vi värdesätter högt.

Vi söker dig:
Som har kunskap om antroposofisk verksamhet och vill vara med att utveckla och stödja waldorfpedagogiska värden. Du har ett brinnande intresse för att jobba med människor ur ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som vill bli en del av ett samspelt team. Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull förskola tillsammans med barn, pedagoger och vårdnadshavare.

Ort: Höör
Omfattning: 50%
Varaktighet: Tillsvidareanställning, 1 års provanställning
Tillträde: Så snart som möjligt
Lön: Fast månadslön
Sista ansökningsdag: 13.06.21, urval av kandidater sker löpande
Kvalifikationer: Antroposofisk bakgrund och/eller utbildning. Pedagogisk insikt förvärvad genom utbildning och erfarenhet. Du som inte är utbildad rektor måste påbörja rektorsutbildning inom 1 år.
Meriterande: Påbörjad eller avslutad rektorsutbildning

Ansökan:
Ansökan tas emot löpande. Skicka din ansökan, inklusive cv, personligt brev och kopia på eventuella dokumenterade behörigheter till sunnanangbarntradgard@gmail.com
Vid frågor kring tjänsten maila ditt telefonnummer så ringer vi upp. Kontaktperson Kristina Bengtsson. Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du till att vi sparar din ansökan inklusive personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sunnanängs kollegie

Relaterade inlägg