Ma-NO-lärare

Matematik- och NO-lärare

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Spånga, Stockholms kommun. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 220 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi önskar att du har en waldorflärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken.

Ma/NO-lärare på högstadiet om totalt 100% tjänst med c:a 60 elever. In tjänsten ingår stödundervisning och säkerligen klassföreståndarskap tillsammans med kollega.

Inför höstterminen 2021 söker vi en matematiklärare och NO-lärare som kombinerad eller delad tjänst. Vi önskar att du har en waldorflärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken

Relaterade inlägg