Rektor bitr.

Biträdande rektor F-3

Kristofferskolan är Sveriges äldsta waldorfskola. Under drygt 70 år har skolan bedrivit undervisning för elever i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

Inför hösten söker Stiftelsen Kristofferskolan en biträdande rektor med inriktning F-3. Du kommer vara del av skolans ledningsgrupp.

Du har erfarenhet av och brinner för waldorfpedagogik, är intresserad av frågor som rör skolutveckling och av att vara med och skapa en positiv och utvecklande arbetsmiljö för elever och lärare. Du ansvarar för elever och personal inom F-3 i ett nära samarbete med rektor och skolans elevhälsoteam. Påbörjat eller avslutat rektorsutbildning är meriterande.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns idag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

För mer information om skolan se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
070-467 88 87

Om ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval i den här rekryteringen, vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan med CV, personligt brev och kopia på dina meriter så snart som möjligt till rekrytering@kristofferskolan.se. För arbete inom skola ska utdrag ur polisregistret alltid uppvisas innan eventuell anställning.

Ange ref: Bitr. rektor HT-21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system

Relaterade inlägg