Idrottslärare

Idrottslärare åk 4-6 sökes till Martinskolan

STIFTELSEN MARTINSKOLAN

Idrottspedagog
Kommun: Stockholm
Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Om jobbet
Martinskolan söker en idrottslärare till våra klasser i åk 4-6. Du är utbildad idrottspedagog och du brinner för att ge elever en positiv upplevelse för idrott, rörelse, friluftsliv och hälsa. Du kommer att samarbeta med en erfaren idrottslärare som är ansvarig för högstadiet. Skolan har egen gymnastiksal och vi har också möjlighet att hyra in oss i en större idrotts sal i närheten. I skolans närmiljö finns skogsområde med löparslingor och fina promenadstråk.

Stiftelsen Martinskolan är en fristående F-9 grundskola med integrerad resurs- och grundsärskola och fyra fritidshem. Sammantaget har vi ca 380 elever. Stiftelsen innefattar även förskolor, Martingården. Skolan grundades 1976 och vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik. Skolan är belägen i vackra lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.

Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och medarbetare, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner. Du blir del av ett samspelt team! Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, medarbetarskap och sammanhang.

Tjänsten är heltid, tillsvidare

Vi tillämpar individuell lönesättning

För frågor kring tjänsten kontakta Dan Andersson 073 154 49 61

Skicka din ansökan till rekrytering@martinskolan.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Med vänlig hälsning
Veronica Ekestam

Rektor åk F-9 Martinskolan
Munstycksvägen 18
123 57 Farsta
073 085 44 49
rektor@martinskolan.se
veronica.ekestam@martinskolan.se

Relaterade inlägg