Musiklärare

Musiklärare

Inför höstterminen 2021 söker vi en musiklärare. Du kommer bland annat att arbeta med skolans kör samt musiklektioner. Orionskolan är en trivsam skola med årskurs F-9 och ca 180 elever. Skolan ligger centralt i Visby.

Vi söker dig som är behörig musiklärare. Utbildning inom eller kännedom om waldorfpedagogiken och musikens betydelse för waldorfskolans traditioner är meriterande. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv och ansvarar för högtider och andra framträdanden. Vi är en liten skola där alla medarbetare samarbetar. Det är därför av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.
Tjänsten är på ca 30-50% som med fördel kan kompletteras med andra ämnen. Tjänsten inleds med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till
kalle@orionskolan.se

Orionskolan Visby Waldorfskola
Att Kalle Edéus
Artillerigatan 8
62155 Visby

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi sparar din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg