Rektor bitr.

Biträdande rektor för åk 4-9 i Martinskolan, Söders Waldorfskola

Stiftelsen Martinskolan är en fristående F-9 grundskola med integrerad resurs- och grundsärskola och fyra fritidshem. Sammantaget har vi ca 380 elever. Stiftelsen innefattar även förskolor, Martingården. Skolan grundades 1976 och vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik.
Skolan är belägen i vackra lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.

Stiftelsen Martinskolan söker nu en utbildad, engagerad och erfaren biträdande rektor med inriktning på mellan- och högstadium. Du har rektorsutbildning och erfarenhet av pedagogisk och administrativ ledning i skola. Du är intresserad av skolutveckling, att arbeta i team och att på sikt ta ett större övergripande ansvar. Du är strukturerad och systematisk och har förmåga till överblick och helikopterperspektiv.

Du har kunskap om waldorfpedagogik och vill vara med att utveckla och stödja waldorfpedagogiska värden. Du brinner för en pedagogik där alla elever får utvecklas, du har erfarenhet och kompetens kring elevvård och det kompensatoriska uppdraget. Du är en tydlig och trygg ledare i det pedagogiska uppdraget och du vill vara med oss i vår strävan att göra skillnad, skapa lust att lära i en positiv, konstnärlig och utvecklande arbetsmiljö för både elever och lärare med waldorfpedagogiken i centrum.
Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och medarbetare, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner. Du blir del av ett samspelt team! Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, medarbetarskap och sammanhang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, omfattning 100 %. Tillträde så snart som möjligt
Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.

Lön
Fast månadslön med semestervillkor. Vi tillämpar individuell lönesättning.
För arbete i skola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Kontaktpersoner
Vid frågor kring tjänsterna kontakta rektor Veronica Ekestam på tel 073 085 44 49

Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-05-26 Urval av kandidater sker löpande.
Skicka din ansökan, inklusive CV, personligt brev och kopia på dokumenterade behörigheter, till rekrytering@martinskolan.se

Relaterade inlägg