Förskollärare

Förskolan Ekan, del av Stiftelsen Kalmar Waldorfskola, söker en förskollärare.
Vi är en liten förskola med plats för 25 barn. Verksamheten finns i centrala Kalmar, i samma byggnad som Kalmar Waldorfskola och Dag Hammarskjölds Gymnasiet.

Vi söker ännu en utbildad förskollärare för att dela på en av våra barngrupper. Du bör vara en trygg och stabil vuxen som kan jobba självständigt och har hjärta och intresse för att arbeta med barn. Du ska sträva efter att se och möta varje barn som den unika individ det är och vara en god förebild för barnen. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet även från waldorfpedagogisk verksamhet, men det är inget krav. Har du inte bakgrund inom waldorfpedagogiken önskar vi att du ställer dig positiv till att lära dig mer om denna pedagogik.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en rofylld och stimulerande miljö för barnen där den fria leken och det sociala samspelet står i fokus. Rytmen är också av stor vikt hos oss. Varje dag och varje vecka har sin specifika rytm där barnen kan känna igen sig och känna sig trygga.

Tjänsten är på 80-100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan, CV och eventuella frågor skickas till till paula.t.valdivia@kalmarwaldorfskola.se. Det går även bra att kontakta via telefon. 0708-910131.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Relaterade inlägg