Klasslärare

Hagaskolan söker klasslärare till klass 1

Hagaskolan är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 200 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan ligger i Hagaparken i Solna med närhet till vackra strövområden och Brunnsviken och har ett stort upptagningsområde.

Inför höstterminen 2021 söker Hagaskolan en lärare till klass 1. Du som söker tjänsten är behörig lärare och är du waldorfklasslärare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har förståelse för elevers olikheter och du har god pedagogisk förmåga. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik och därför behöver det vara ett arbetssätt som du känner till och är trygg med. Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Hagaskolan äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna. Hagaskolan är den första skolan i Norden att servera helt växtbaserad skollunch.

Vi värnar om hälsa och god arbetsmiljö och erbjuder alla medarbetare träningsmöjlighet i anslutning till skolans lokaler.

Tjänsten är en ferietjänst om 100% som inleds med provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rektor@waldorfskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor på telefonnummer: 0707-722918.
Titta gärna på vår hemsida: waldorfskolan.se

Relaterade inlägg