Klasslärare åk 4-6

Fredkullaskolan är en waldorfskola med årskurserna 0-9 med för närvarande ca 160 elever. Skolan ligger naturnära ca 10 min promenad från Kungälv Resecentrum. Vi jobbar mot en utomhuspedagogisk profil, och tar gärna naturen som inspiration. Besök gärna vår hemsida www.fredkullaskolan.se och titta in på vår facebooksida Fredkullaskolan i Kungälv.

Vi söker i första hand dig som är utbildad waldorflärare alternativt statligt utbildad lärare, eller har annan pedagogisk erfarenhet. Platsen som finns på vår skola är klasslärare på mellanstadiet. Kanske har du varit ifrån skolan ett tag men vill tillbaka? Vi kan erbjuda ett väldigt roligt jobb och en fantastisk sammanhållning!

Om du har erfarenhet av waldorfpedagogik är det en stor fördel, men annars får du chans att lära dig av oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och på skolan finns ett gott team lärare som du kommer att känna stort stöd av.

Egenskaper som vi prioriterar är att:
– du har lätt för att skapa goda och professionella relationer till elever, medarbetare och föräldrar.
– du har förmåga att väcka nyfikenhet och förundran hos dina elever
– du känner arbetsglädje och framtidstro

Fredkullaskolan växer och det glädjer oss att vi nu behöver utöka vår personal. Du välkomnas in i ett väl fungerande arbetslag som gemensamt arbetar för att eleverna ska nå sin högsta potential.

Det viktigaste är att du kan vara en trygg vuxen i förhållande till eleverna och deras vårdnadshavare.

Tillträde med start höstterminen 2021. Intervjuer sker löpande. Platsen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Relaterade inlägg