Lärare i engelska

Idunskolan söker fr.o.m. januari 2021 en lärare i engelska. Undervisningen i engelska avser årskurserna 4-9 och sker måndag-torsdag från 10.20. Tjänstegraden kan variera mellan 60 och 100%, beroende på vad som du som söker eventuellt har behörighet att kombinera engelskaundervisningen med.

Vi söker dig som har vana att undervisa i engelska. Du är helst behörig lärare och är väl bekant med bedömningsarbetet och kursplanerna i ämnet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom waldorfpedagogik.

Du kommer att få handledning av vår förstelärare och om så önskas även av vår tidigare lärare, som kan vara behjälplig vid bedömning och genomförande av nationella prov.

Idunskolan ligger i Nacka, på naturskön tomt nära ett naturreservat, alldeles intill busshållplatsen för buss 422 eller 445 från Slussen. Det finns stora möjligheter till utomhuspedagogik.
Du kommer att välkomnas till en varm studjemiljö, med motiverade elever, ett engagerat kollegium och nära till skolans ledning för pedagogiskt stöd.

Välkommen att höra av dig till rektor Cristina Di Marco på rektor@idunskolan.se eller 073 9280084.

Relaterade inlägg