Förskollärare vikariat

Vi på Solbackens förskola söker främst dig som är utbildad waldorfförskollärare eller statligt legitimerad förskollärare till hösten 2023.

Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och ligger vackert vid skogsbrynet ovanför Staffansgårdens camphillverksamhet i Delsbo. Vi har en stor och härlig utomhusmiljö där vi odlar och leker. Skogen, ängar och hagar är våra närmsta grannar och vi vistas därför mycket i skog och mark.

I dagsläget har förskolan 8 medarbetare och plats för 28 barn. Solbackens förskola startades för över 30 år sedan. Som medarbetare hos oss har du stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut som rör verksamheten. Förskolan arbetar utifrån den statliga läroplanen för förskolan Lpfö18, samt den Waldorfpedagogiska läroplanen, En väg till Frihet.

Vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga, är trygg och arbetar självständigt.

Vi erbjuder möjligheter till fortbildning, friskvårdsbidrag samt fria pedagogiska måltider.

Tjänsten är ett vikariat på 80% i ett år med ev. möjlighet till förlängning. Tjänstens storlek kan diskuteras.

Varmt välkommen med din ansökan till rektor Manon Li .
CV, personligt brev, referenser och eventuell lärarlegitimation skickas till solbacken1@telia.com

Relaterade inlägg