Lärare

Lärare i tyska

Om tjänsten
Inför hösten söker vi en ämneslärare i tyska till grundskolan och gymnasiet på Kristofferskolan. Tjänsten i tyska omfattar drygt 70%. Om du även är behörig att undervisa i något annat ämne kan det finnas möjlighet att utöka tjänstens omfattning. Ange i så fall vilken ytterligare behörighet du har.

Som ämneslärare hos oss på Kristofferskolan kommer du bli en del av ett trevligt lärarkollegium med en hög kompetens inom waldorfpedagogik. Tjänsten är en ferietjänst och inleds med provanställning.

Om dig
Vi söker dig som är behörig lärare i tyska, gärna med ytterligare behörighet i något till ämne. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en empatisk och kreativ person. Du är också välstrukturerad och pålitlig och brinner för att sprida kunskap vidare till dina elever. Du är lyhörd och gillar utmaningar.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen efter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Ämneslärare tyska HT-23

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg