Förskollärare

Förskollärare till Vanadislundens Waldorfförskola

Vanadislundens Waldorfförskola är centralt belägen i innerstan med gångavstånd från Rådmansgatan och Odenplan. Förskolan är förlagd i en vacker kulturbyggnad vid den lummiga parken blåkråkan precis intill Vanadislunden, vi är en liten väletablerad verksamhet som bedriver waldorfpedagogik och samtidigt arbetar utifrån lpfö 18.

Vi söker främst dig som är utbildad waldorfförskollärare eller statligt legitimerad förskollärare.

Du behöver vara trygg och självgående i din roll som pedagog. Dina huvudsakliga uppgifter blir att ansvara för en barngrupp, pedagogisk planering och dokumentation, leda ett arbetslag och leda det systematiska kvalitetsarbetet på din avdelning.

Vi erbjuder en vacker, centralt belägen arbetsplats med engagerade kollegor, vi satsar på medarbetarna och erbjuder fortbildning och utveckling.

Välkommen med din ansökan till sofia@waldorfskolan.se märk ansökan med ”förskollärare”.

Relaterade inlägg