Förskollärare

Vi på Förskolan änglunda söker en motiverad och engagerad waldorfförskollärare/förskollärare, med legitimation eller som är under utbildning, till hösten 2023.

Förskolan ligger vackert ute på landet en bit utanför Örebro i en gammal folkskola. Vi har en stor härlig trädgård där vi odlar, leker och ser om våra höns. Skogen, ängar och hagar är våra närmsta grannar och vi vistas därför mycket i skog och mark.

I dagsläget har förskolan 6 medarbetare och plats för 18 barn. Änglunda startades av pedagoger med brinnande intresse för waldorfpedagogiken för snart tre år sedan. Förskolan är i ett fortsatt stort utvecklingsarbete framöver. Så du som söker till oss ska vilja ta del av det utvecklingsarbetet. Som medarbetare hos oss har du stor möjlighet att påverka och få inflytande över beslut som rör verksamheten. Förskolan arbetar utifrån den statliga läroplanen för förskolan Lpfö18, samt den Waldorfpedagogiska läroplanen, En väg till Frihet.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga då du förväntas kunna leda barngruppen själv vid behov men mestadels ihop med annan pedagog. Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.

Vi erbjuder möjligheter till utbildning och fortbildning, friskvårdsbidrag samt fria pedagogiska måltider.

Tjänsten är på 100%. Tjänstens storlek kan diskuteras. Det är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.

På vår hemsida: www.anglunda.se kan du läsa lite kort om vår förskola.

Varmt välkommen med din ansökan till rektor Linda Åstrand.
CV, personligt brev, referenser och eventuell lärarlegitimation skickas till rektor@anglunda.se

Relaterade inlägg