Klasslärare

Om jobbet

Annaskolan – Hedemorabygdens Waldorfskola, kännetecknas av en helhetssyn på elevens utveckling. Här utvecklas hela människan – Tanken, Känslan och Viljan. Skolans uppdrag är att ur den antroposofiska människobilden, med hjälp av waldorfpedagogiken ge eleverna möjlighet att utvecklas i sin egen takt till initiativrika, empatiska, respektfulla och omdömesgilla människor, med en egen vilja att lära. Som lärare försöker du se alla elever oavsett behov eller förutsättningar. Du vill skapa en undervisning utifrån var eleverna befinner sig. Du har vilja och drivs av att utveckla och förbättra undervisningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som besitter konsten att skapa kreativa miljöer med en undervisning som är levande och intresseväckande. Vi söker i första hand dig som har utbildning inom Waldorfpedagogik, men också dig som har lärarutbildning och är nyfiken på våra arbetsmetoder.

Till hösten behöver vi dig som har Waldorflärarutbildning och/eller lärarutbildning och som vill arbeta i vår fina skola. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Annaskolan söker klasslärare åk 1–9, 75-100% tjänstgöringsgrad.

Annaskolan är belägen i natursköna Dormsjö, Garpenberg i Hedemora kommun.

Relaterade inlägg