Vikarie

Fast vikarie

Drottningholmskolan behöver omgående en person på heltid eller deltid som kan hoppa in när någon ordinarie lärare eller fritidspersonal är frånvarande. De dagar alla är på plats arbetar du som resurs i lågstadiet och på fritids. Vi ser helst att du har lärarutbildning, men personlig lämplighet är viktigast. Det är viktigt att du är flexibel och har en naturlig pondus med eleverna.

Drottningholmskolan är en gemytlig liten waldorfskola, naturskönt belägen på vackra Lovön cirka 10 minuter från Brommaplan i Stockholm. Skolan har 150 elever från årskurs F–6 och 80 elever på fritidshemmet. Hos oss jobbar vi lika mycket med de sociala målen som med kunskapsmålen och det råder en god och trygg stämning mellan elever och pedagoger.

Omfattning efter överenskommelse
Har du frågor om tjänsten kan du ringa till rektor Helena Possner: 076-215 42 35

Relaterade inlägg