Skoladministratör

Skoladministratör

Drottningholmskolan är en gemytlig liten waldorfskola, naturskönt belägen på vackra Lovön cirka 10 minuter från Brommaplan i Stockholm. Skolan har 150 elever från årskurs F–6 och 80 elever på fritidshemmet. Det råder en god och trygg stämning mellan elever och personal och den familjära stämningen gör att vi som arbetar här brukar stanna länge.

Nu söker vi omgående eller senast till höstterminen 2023 en skoladministratör och kanslist. Du kommer att jobba som spindeln i nätet med många varierande uppgifter och ha ett tätt samarbete med rektor och ledning. Uppdraget innebär bland annat elev- och personaladministration, inköp, vikariesamordning, fakturahantering, information till vårdnadshavare, löneadministration, skolskjutsfrågor och post- och dokumenthantering.

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av skoladministration och goda datakunskaper. Skolans arbetar i systemen InfoMentor, Office och Visma. Vi vill att du har lätt för att uttrycka dig i skrift, är serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt. Du behöver också kunna arbeta strukturerat, ha god samarbetsförmåga och vara ett ansikte utåt.

Omfattning: 40–60 % efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kan du ringa till rektor Helena Possner: 076-215 42 35

Läs om oss här: www.drottningholmskolan.se

Välkommen med din ansökan till: kansli@drottningholmskolan.se

Relaterade inlägg