Klasslärare

Klasslärare

Drottningholmskolan söker inför läsåret 2023-2024 en klasslärare till låg- eller mellanstadiet. Vi söker i första hand en pedagog med waldorflärarlegitimation, men har du en statlig lärarlegitimation och goda kunskaper om waldorfpedagogik är du också välkommen att söka. Omfattning: 100 % ferietjänst som inleds med 6 månaders provtjänstgöring.

Drottningholmskolan är en gemytlig liten waldorfskola, naturskönt belägen på vackra Lovön cirka 10 minuter från Brommaplan i Stockholm. Skolan har 150 elever från årskurs F–6 och 80 elever på fritidshemmet. Hos oss jobbar vi lika mycket med de sociala målen som med kunskapsmålen och det råder en god och trygg stämning mellan elever och pedagoger.

Har du frågor om tjänsten kan du ringa till rektor Helena Possner: 076-215 42 35

Läs om oss här: www.drottningholmskolan.se

Välkommen med din ansökan till: kansli@drottningholmskolan.se

Relaterade inlägg